Top
About Tim About Me

About Tim

“Reizen is het enige wat geld kost waar je rijker van wordt“. Ik beloof je dat dit het allerlaatste cliché gaat zijn dat je op deze website zult terugvinden. Reisblogs zijn er genoeg maar ik wil het anders doen. Niet alles is fantastisch en daarom wil ik je uit eigen ervaring vertellen wat de ongezouten waarheid is van de bestemmingen waar ik ben geweest.

Do’s

Leven tussen de locals, streetfood eten in Saigon, zonsondergangen, treinen door Siberië, taxi-ritjes, hiken door de Andes, picknicken, roadtrippen door Californië, metroritje in Singapore, vroege wekkers voor de Chinese Muur.

Don’ts

Achter een tulp aan lopen in een vreemde stad, koffers, pakketreizen, wachtrijen op een luchthaven, Heineken drinken aan de andere kant van de wereld, massatoerisme, kleding wassen op reis, Cambodja.

Hi! Dit is About Tim
Ga je mee?

Naast de blog en de gênant geposeerde foto’s is er ook een reisvlog met schaamteloos veel out-of-focus beelden.

In de eerste serie roadtrip ik samen met Judith door Californië en dat is zeker geen rommel. Dus ben je benieuwd naar bewegend beeld bij al dit geouwehoer? Check dan snel mijn kanaal waar je ons kunt volgen!

Er zit veel tijd in dus het wordt ontzettend gewaardeerd als je een kijkje neemt. Vond je het leuk? Laat dan een like achter en klik op abonneer!

o

Eerste serie: roadtrip met Judith door California

Weer zo’n blogger

Weer zo’n blogger die je gaat vertellen waar je heen moet. Nou, mooi niet. Hier vindt je de ongezouten waarheid over het reizen. Het is af en toe ruk maar veel vaker hardstikke tof.

Met blogs uit eigen ervaring en handige tips. Ohja, en we hebben mooie video’s! Of had ik dat al gezegd? Nouja, we gaan we het nu even anders doen!